Fredag

2014-01-31 // 11:39:31

Haha kreativiteten slog till såhär på morgonkvisten, nu drar jag till gymmet och kör all in 💪

100

2014-01-30 // 23:14:03
Juste ville bara dokumentera här att idag gjorde jag sammanlagt...... 100 armhävningar! När jag började träna gjorde jag typ 10 x 3 - på knäna! Nu köttade jag på med 20 x 5 riktiga. Känns riktigt fint! Blir sjukt peppad till att träna när man faktiskt märker att man blir starkare och starkare. Nuuuuu ska jag sova. Pöss

Torsdag

2014-01-30 // 22:54:59


Heeeej! Har haft en mycket bra dag idag. Först skola, grammatikdugga och funktionell grammatik. Sen mötte jag upp Frida och vi gick till Värmlands och käkade lunch och satt där några timmar, sen gick vi en sväng på stan och sen hem till mig en stund. Sen kröp jag ner i sängen och kollade gårdagens PH. Sen drog jag iväg till gymmet och var där någon timme. Nu har jag precis käkat kvällsmat och ska duscha och sova! Sjukt skönt. Ledig fredag imorgon, fett! Natti!

Onsdag

2014-01-29 // 22:35:00

Idag tog jag lite sovmorgon, sen klev jag upp och åt min vanliga frukostgröt. Efter det blev det en trög springtur i kylan. Sen dusch och fix och iväg till vårdcentralen. Kollade som sagt upp mina leverfläckar och enligt honom såg att okej ut. Borde ha gjort mig glad men blev snarare rätt nere av att han sa att jag måste fortsätta kolla upp dom minst en gång per år pga att de var så oregelbundna osv. Är sjukt hypokondrisk så nu känns det ju bara som att gå och vänta på det värsta. Men ah, vad ska man göra. Blev även skickad till sjukgymnast med min rygg så det ska ju bli skönt i alla fall. Efter vårdcentralen gick jag till skolan och pluggade lite grammatik och sen drog jag mig hemåt, slängde ihop denna middag ovan vilket blev riktigt gott (low carbpasta med tonfisk och paprika och chilicremefraiche och rödlök). Sen har jag bara legat i sängen och kollat på film, och nu ska jag sova snart. Är helt slut. Längtar till helg. Puss

Pubrunda

2014-01-29 // 01:44:32

Kom hem nu från en grymt rolig pubrunda! Har inte druckit en droppe, har inte vart så sugen på alkohol den senaste tiden. Eller rättare sagt är jag osugen på att vara bakis. Jag tror att vi drog vår vanliga runda under kvällen i alla fall och avslutade med dans på Snerkes. Halvbra musik idag dock, men mycket folk som alltid, thumbs up. Delade på en taxi hem till Flogsta, liksom billigare än att åka buss? SHAPE UP lokaltrafiken. Nu ska jag sova, upp och springa imorgon sen plugg och vårdcentralen. Natti!

Tisdag

2014-01-28 // 17:12:18

Har haft en bra dag än så länge! Klev upp rätt tidigt, käkade frulle och promenerade iväg till gymmet. Var där någon timme, duschade, fixade mig och drog till skolan. Satt och pluggade grammatik med Bonnie, Iris och Emma i typ tre timmar och sen föreläsning till fyra. Nu ligger jag här och vilar i några minuter innan jag ska börja fixa mig inför kvällen, språkvetarpubrunda på G! Tänkte hålla mig nykter dock pga inga pengar alls. Puss!

Måndag

2014-01-27 // 18:15:14

Fyra timmars grammatik sen träning på ett överfullt gym, nu ligger jag i sängen och har precis ätit havregrynsgröt. Ska väl ta tag i livet och typ städa, packa upp de sista grejerna, plugga mera och leta rätt på bankdosan så man kan börja betala räkningar osv. Kuuuuul måndag! Men sen när jag är klar med allt det ska jag bara slänga mig i sängen igen och kolla på PH och äta mat, bäst!

Helgen

2014-01-26 // 20:53:01
 
Alltså tror jag var i himmelriket i fredags när jag och Sandra käkade detta! Pizza med parmaskinka , mozarella och ruccola, cola och sjukt mycket godis ♥ Sen kom Frida också och vi satt och snackade hela kvällen, sjukt mysigt. På lördagen drog jag in till Erikslund och gick runt där en stund, fick med mig lite småsaker från IKEA, en ny väska och gymhandskar som jag längtat efter länge. Det bästa av allt var att jag knappt gjorde av med en enda krona eftersom att jag hade massa presentkort. Efter det gick jag och mamma hem till mormor och Roland med moster och kusinerna där vi blev bjudna på oxfilé hasselbackspotatis och kantarellsås, sen spelade vi kort hela kvällen. Idag började jag med frulle framför sista avsnittet av Morden i Sandhamn, sen har jag mest tagit det lugnt förutom en springtur i det fina vädret under eftermiddagen. Nu är jag tillbaka i Uppsala och har hunnit med att handla och göra några matlådor och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, ladda upp för en ny vecka. Puss natti!

Fredag!!!

2014-01-24 // 16:07:00

Tog lite sovmorgon imorse, sjukt skönt. Sen slängde jag i mig lite gröt och en celsius och sen drog jag till gymmet och brände av ett ben- och rumppass! Hoppas på brutal träningsvärk imorgon! Sen gick jag till skolan och hade två timmars grammatikföreläsning, skoj! Nu sitter jag här och äter lunch och väntar på att bli upphämtad. Ska hem till Sandra ikväll och laga pizza och äta godis, åååh längtar. Ska bli sjukt gott hehe. Puss!

Torsdag

2014-01-23 // 14:36:54



Knäppte några bilder på väg till gymmet från skolan, så sjukt fint ute nu. Klev upp vid sju även idag, skola mellan åtta och tio och sen tränade jag armar och axklar på gymmet. Nu ligger jag i sängen och är helt slut. Träningsvärk och trött i kroppen hehe. Ikväll ska jag hem till Anne och hänga så innan dess tänkte jag försöka läsa lite i kursböckerna vi fått och sen fixa lite saker som adressändring och sånt där tråkigt. Puss!

Nighty night

2014-01-22 // 22:33:48

Har haft en asgo dag. Började med att jag klev upp vid sjusnåret och promenerade iväg till skolan. Det var faktiskt skönt att komma upp så tidigt. Sen efter skolan drog jag direkt till gymmet och körde ett benpass som gick sådär. Lunchade på gymmet, sen gick jag och Frida en långprommis i solen. Blev en tvåtimmarspromenad allt som allt, så var rätt trött när jag kom hem! Myste ner mig i sängen och försökte bli varm igen och kollade gårdagens PH. Sen bakade jag lite black bean brownies och åt med resten av jordgubbarna, muuuuums. Sen har jag även lagat lite mat, gjorde stekt kyckling med vitlök och sweet chili och low carb pasta (äckligt som fan, pastan alltså. Smaka gummi, blä) sen har jag tagit en lång dusch, målat naglarna osv hehe. Nu ligger jag här i min fluffiga nya tröja med ljus tända i hela rummet och ska sova. PUSS GODNATT!

Inredning

2014-01-22 // 20:17:00
Sitter och kikar på inredning och herregud vad mycket fint det finns. Aaaah längtar tills man har ett stort hus att inreda! Dröm. Jag måste köpa ett nytt soffbord och är bra sugen på det bruna på bilden, får se om det blir en sväng till IKEA i helgen, hope so.

LÄGENHET!!!

2014-01-21 // 18:20:05

Alltså fyyyy vad sjuuuukt men jag har fått en lägenhet!!!!! Aaah fick mail nu i eftermiddags och jag kan knappt tro att det är sant. Nog för att den är liten, och nog för att den ligger i Flogsta, men jag kunde inte bry mig mindre - eget kök!!! Weeee! ÄNTLIGEN!
 
Inflytt blir första april så det är ju ett tag kvar men det spelar verkligen inte heller nån roll. Trivs ju liksom bra här nu också så! Men satan vad skönt det ska bli att bo helt själv. Annars idag har jag varit i skolan och haft upprop, tog väl en kvart typ, sen drog jag och Anne och Emma ner på stan och jag gick och lämnade tillbaka och köpte igen (med presentkort) ett par nya träningsbyxor som jag haffade i helgen, fyndade fyra kaffemuggar på Indiskas rea, som jag velat ha jättelänge (halva reapriset hehe så de kostade 15 kr styck) sen passade jag även på att sätta in julklappspengarna på kontot så man slipper gå runt med en massa kontanter. Efter det traskade jag iväg till gymmet och hängde där någon timme, sen en sväng till affärn och sen firade jag lägenheten med lite färska jordgubbar, avokado/skinkrullar och lite naturgodis. MUMS. Nu tror jag att jag ska dra ut och springa, har inget annat vettigt för mig så det är lika bra, måste somna tidigt ikväll för ska vara i skolan åtta imorgonbitti. Pusss!!

Bra kväll

2014-01-21 // 01:10:14
Saknar att ha hela ligan samlad ♥
 
Har haft en sjukt bra kväll, hängt i köket med massa folk! Alla lagade mat, sen fixade vi soporna, avloppet, alla städade och gjorde rent, skrattade, blev bjudna på käk av en italiensk tjej som flyttade in i helgen, sen spelade vi kort vilket var skitkul eftersom att man fick lära sig en hel del nya spel från Italien och även Turkiet haha. Det finns alltid två rum här i korridoren som är till utbytesstudenter och det är så kul att ha lite blandade kulturer. Så sjukt nice att alla kan umgås och ha kul tillsammans i korridoren, nästan så man inte vill härifrån ju, haha. Typiskt att man bott i jävla skitkorridorer i ett år när man hade kunnat ha det så här hela tiden! Sen har jag kollat PH och nu tänkte jag sova. Ska förska ta mig upp i tid imorn (eh) och dra ut och springa! Sen första skoldagen, pepp! Natti

Måndag!

2014-01-20 // 19:02:04

Weeey måndag och ny vecka. Är tillbaka i Uppsala och det känns kalasbra! Råkade stänga av alarmet imorse så jag vaknade när pappa kom hem på lunchen, haha. Men, men, fick en skön sovmorgon i alla fall. Kollade mejlen direkt jag vaknade och såg att jag hade fått ett erbjudande om en etta här i Flogsta.............. Kan säga att jag studsade upp ur sängen av glädje!!!! Nu har jag tackat ja och ber till gudarna att jag får den! Flytt i april isåfall vilket skulle betyda att det bara är två månader kvar på korridorslivet! Åh skulle va heeelt underbart. Sen passade jag även på att ringa vårdcentralen och boka en tid, nåt jag dragit ut på i typ... ett år. Haha, så känns skönt att äntligen ta tag i det. Ska kolla mina leverfläckar och be om hjälp med min rygg som bara bli värre och värre. Sen övade jag på huvudstående och kom upp rakt upp utan att ta hjälp av väggen eller nåt annat, bara upp med benen och höll balansen ett tag. Lite skakigt men det gick i alla fall. Framsteg! Vill lära mig både huvudstående och handstående, grymt häftigt med sån kroppskontroll. Äh nej nu ska jag gå och laga mat, är sjukt hungrig nu. Puss (juste hittade den här chokladen idag - för bra för att va sant? mums) (det räknas inte som godis va rosanna? hehe)

Slapp söndag

2014-01-19 // 23:42:34

Vaknade hos mami imorse och så åt vi frulle framför Morden i Sandhamn. Sen färgade jag Jessicas hår, käkade lunch osv. Sen sprang jag en sväng på löpbandet, kör en tio veckors utmaning så följer ett schema med 3 löppass/vecka, ska bli kul att se hur det går. Sen har jag och pappa käkat middag och fruktsallad + vaniljkesella framför The Intouchebles som var riktigt bra. Måndag imorn, tagga ny vecka! Puss

Lördag

2014-01-19 // 01:15:24


Har haft en sjukt härlig dag! Började med lång god frulle framför Nyhetsmorgon. Sen drog jag och Frida in till Eskilstuna för att shoppa och fika, sen vidare till Tuna Park där vi mötte up Ros. Sen gick vi runt där ett tag och sen gick vi och käka kinamat! Mums. Sen åkte vi hem och åkte pulka och drack varm choklad! Sjukt mysigt. Nu ska jag sova, natti!



Fredag

2014-01-17 // 15:52:47

Hallåååå där! Övar att stå på händerna, sjuuukt svårt. Provade även att göra några handstand pushups - ojoj vad jobbigt. Måste öva! Har precis vart ute på en lång promenad med Frida och innan det var jag på Kungsudden och åt lunch med mamma och pappa. Nu ska springa lite på löpbandet sen dusch, fix och mat innan det bär av till Örebro. Puss

Toooorsdag

2014-01-16 // 23:43:30

Yo waddup? Idag skrev jag terminens sista tenta, såååå sköööönt. Svarade på 50 av 55 poäng så känns fint även fast jag egentligen inte kunde så många av frågorna? Haha men tror det gick helt OK.
 
Kunde absolut inte sova (såklart) natten innan tenta + fullmåne + låg och tänkte på massa saker. Så sov väl till tio idag, sen var det bara att fixa, städa, packa och sånt där innan jag var tvungen att ta bussen till tentasalen, hu bara att vänja sig vid att bo långt borta från allt. Självklart var det segaste bussjäveln i stan så missade bytet och fick springa från stan typ, gött! Kom fram svettig och anfådd, men i tid i alla fall. Sen vare tentaskrivning i två och en halv timme sen mötte jag upp Frida och så tog vi buss och tåg hem. Så nu är jag hemma i Kungsör, ska bli jätteskönt och roligt att vara hemma i helgen, mysigt som alltid. Ligger i soffan, har precis kollat gårdagens PH hehe. Inte så bra längre när Paow åkte tyvärr, bara skummisar med nu ju. Men nu ska jag försöka sova, börjar bli trött. Natti!

Trött

2014-01-15 // 18:55:05
Trött dag hittills haha. Har inte fått så jättemycket plugg gjort om jag ska vara ärlig, inte hittat motivationen. Kan väl det mesta men vet liksom inte om det sitter. Men skitsamma, det värsta som kan hända är väl att man får göra en omtenta! Och då kommer jag ju definitivt att klara det hehe. NU ska jag dra till gymmet, ska bli skönt att röra lite på kroppen efter att ha suttit framför datorn hela dagen. Pöss

Onsdag

2014-01-15 // 11:23:26
Godmorgon på er! Har precis käkat frulle och nu ska jag sätta igång med plugg igen. Ha en bra dag, puss!

Studerar olika typer av sms

2014-01-14 // 22:32:42

Och tydligen finns det bara fyra stycken ;-) Haha alltså den här boken. Språksociologi är intressant men att läsa samma sak som jag gjorde förra terminen är lite segt - man känner igen det mesta så man får inga roliga aha-upplevelser som förra gången men man kommer inte ihåg tillräckligt mycket för att kunna skita i att plugga. Men efter det här kanske allting sitter i alla fall så det är rätt kul ändå. Är så glad att jag pluggar just det här, just nu, i den här staden. Att jag kommit på ungefär vad jag vill syssla med i framtiden. Känns så fiiiiiiiiint! Idag har jag typ bara suttit på mitt rum och pluggatpluggatpluggat, ätit mat, tagit en springrunda i kylan (burr) (så kallt att telefonen dog hehe), gjort lite bananbröd, postat brev osv. Nu ska jag kolla PH sen sova, pusss!

Godmorgon

2014-01-14 // 10:46:13


Jag skulle kunna seriöst kunna sova typ 12 timmar till, är helt död! Både i huvudet och kroppen. Seg och träningsvärk som satan. Men, men! Har precis käkat frulle, banangröt med lite jordgubbssylt och hallon, och ett glas C-vitamin. Har äntligen letat fram mina fina glas som jag fyndade på loppis förra året, älskar dom! Nu ska jag sätta igång och tentaplugga, skönt att jag inte behöver ta mig någonstans utan att jag kan ligga kvar här under täcket och läsa och skriva haha. Lat som fan men så galet skönt. Ha en bra tisdag!

Sumo squat

2014-01-13 // 20:01:00
 

Tror jag hittat en ny favoritövning på gymmet hehe. Avslutade mitt pass med dom här idag och mina ben verkligen skakade.

Kvällsmat

2014-01-13 // 19:11:06

Har precis gjort mat för resten av veckan, sååå skönt! Potatismos med vitlök och sejfilé med honung och valnötskärnor. Gott, gott.
 
Körde ben och rumpa idag på gymmet och det märktes att det var ett tag sen man var där. Var spyfärdig efteråt haha. Men skönt! Sen gick jag förbi Folkes och köpte en sallad sen drog jag till skolan och satt där några timmar. Sen gick jag till mitt gamla rum och städade ur det, så nu är allt klart ska bara skicka iväg nycklarna. Skönt! Sen blev det en lång promenad hem igen. Nu ska jag plugga lite mera, puss!

Frulle

2014-01-13 // 10:57:50

Godmoooorgon! Idag var första gången på länge som jag klev upp tio minuter efter att klockan ringde och inte efter två timmar haha. Det var även första gången på länge som jag åt en ordentlig frukost. Så skönt! Nu ska jag gå till gymmet, solen skiner ute weee. Ha en bra dag puss!

Nike

2014-01-12 // 22:44:40
Är lite sugen på att köpa nya träningsskor och tycker de här är grymt snygga. Fast jag velar mellan dessa och ett par helsvarta, hehe. Får se vad det blir!
 
Nu under kvällen har jag planerat upp livet lite, 2014 fick ju ingen superstart med tanke på att jag vart fökyld tills nu haha, mindre kul. Men nuså. Nu är jag såååååå peppaaaaaaad att få lite ordning på livet igen! Så nu blir det all in med träning, bra mat, bättre rutiner, mindre datatid osv. Nu ska jag sova snart, natti!

Bananpannkaka

2014-01-12 // 19:24:57

Ligger i sängen och har precis ätit ett gäng bananpannkakor med lågkalorijordgubbssylt! Mjölk till det! Finns inget godare än mjölk när man är bakis.
 
Gårdagen var trevlig, vaknade upp till världens snövärld och så blev det en jobbig promenad från mig till systemet till skolan och hem. Sen blev det korridorsfest vilket var trevligt men efter ett tag drog jag lite spontant vidare till mina klassisar som också hade fest. Sen väl på den festen blev jag sugen på att gå ut så övertalade Klara och vi drog till BJ och dansade! Sen blev det en lång och kall promenad hem, usch haha. Saknar mitt gamla rum och läge. När jag kom tillbaka höll de fortfarande på att festa här, fett kul! Plus att de hade spillt rödvin och röd målarfärg i hela korridoren haha. Idag har jag inte gjort ett skit men imorgon ska jag försöka ta tag i livet igen. Måste tentaplugga och packa upp och städa förra rummet och adressändra och skicka nycklar. Nu ska jag kolla film. Puss!

Freeeedaaag

2014-01-11 // 00:03:36
Har haft en rätt dålig dag faktiskt. Har inte orkat göra så mycket. Hade redovisning mellan 10 och 12, och det gick väl sådär. Fortfarande jobbigt även efter all övning. Sen har jag inte gjort så mycket, handlat och lagat mat typ. Tagit det lugnt och läst bok. Saknar att träna haha för då äter jag bättre och mera, det märks att man får noll energi när man inte äter ordentligt alltså, orkar inte göra nånting, ond cirkel. Nä men nu känner jag mig i princip frisk så funderar på att gå till gymmet imorn, det skulle vara skönt. Vill komma igång på riktigt nu! Haha kul fredag jag haft alltså. Men imorgon ska vi i alla fall ha korridorsfest här och det ska faktiskt bli riktigt kul. Alla jag träffat hittills i den här korridoren har varit skittrevliga och det känns himla skönt. Trivs helt OK här just nu. Synd bara att det är så jävla långt till stan och skolan haha... Plus att jag inte kan orientera mig i det här området för fem öre (surprise) så när jag skulle gå till affärn första kvällen gick jag runt i mörkret i typ en halvtimme (i det jag trodde var riktning mot ICA) tills jag av en slump var tillbaka vid mitt hus igen (har alltså gått i en cirkel) (?!?!) och då ser jag att affären ligger DÄR! Typ tre meter ifrån mitt hus!?! Asså lost. Aja nu ska jag lyssna på en pod och sen sova. Pussss godnatt!

Vi vann

2014-01-09 // 12:17:57

Wiho var nyss i skolan på prisutdelning för projektarbetet och vår grupp vann!!! Så himla kul och så skönt att hårt arbete lönar sig 💪 Dock så fick jag inte smaka på tårtan, har man skrivit kontrakt så har man. Satt snällt och åt en burk kvarg istället, haha... Så värt det. Nu ska jag packa upp och göra mig hemmastadd i rummet, pusss!

Flytt igen då

2014-01-08 // 22:35:16
Bjuder på den här märkliga bilden tagen i just exakt detta nu från mitt nya rum. Japp nu har man flyttat igen. Lite större rum, lite äckliga gula väggar, egen toa och dusch, bra mycket folk i köket, långt till skolan. Borde vara glad att jag har nånstans att bo men faaan alltså det här är inte kul. Inte kul! Men men. Får försöka fixa i ordning så det blir så mysigt som möjligt, nu bor jag här fram till maj/juni så det känns ju som evigheter. Försöker kolla på PH men gissar på att hela Flogsta också har samma tanke för internetuppkopplingen är inte riktigt på topp haha. Nattis

Eat clean train dirty

2014-01-07 // 00:13:29
Vill träna hehe. Lite inspo en måndagsnatt från en sjukling. Puss!

Sjuuuk

2014-01-06 // 20:00:16
Fy saaatan vad jag mår dåligt haha. Har inte gjort något vettigt alls idag, legat i soffan och kollat TV några timmar, suttit vid datorn, försökt städa lite på rummet och börjat plocka i ordning lite inför flytten på onsdag. Nyss lagade jag lite soppa som jag klämde i mig trots halsen.
 
Har mest gått runt och drömt om pengar idag haha. Kommit fram till att jag väldigt gärna skulle vilja vara rik. Det finns såååå mycket jag skulle göra om jag hade mycket pengar - t.ex. köpa en egen lägenhet, resa massor, gå på massage, unna mig saker hehe. Nog för att man inte blir lycklig av pengar men det kan ju verkligen sätta guldkant på tillvaron. Äh men nån gång i framtiden så! Man får väl kämpa lite för det. Nu ska jag nog slå på en film och bara vila. Puss!

Filmmaraton

2014-01-05 // 23:17:00

Åh mysig dag man haft då. Började med att jag gick direkt ur sängen till bilen och åkte och hämtade upp Frida och Rosanna för att svänga förbi Konsum och sen åkte vi hem till moi där vi dukade upp en riktig brakfrulle som vi avnjöt framför dagens första film. Sen har vi spenderat resten av dagen framför TV:n med varsin Ben and Jerry, fett skönt för en som är sjuk, och ba kollat på massa filmer. Sen framåt kvällen kom Sandra förbi för lite USA-snack (vi försöker planera en resa i sommar) Nu ska jag sova, ledigt imorn wiho. Puss!

Sthlm

2014-01-04 // 19:52:00
 
Har spenderat dagen i Sthlm med gammelfarmor och släkten och firat "jul". Käk på Kina som vanligt, myyyys! Dock har jag blivit riktigt förkyld nu vilket suger. Därför passar det ju stört bra med att ha filmmaraton imorgon med mina brudar! Nä nu ska jag kila över till Rosanna en sväng. Pöss!

Fredag

2014-01-03 // 23:12:44

Jobb mys middag och nu har jag precis kollat på Älska Mig som gick på TV. Ska sova nu, är helt slut. Imorn ska jag till Sthlm till gammelfarmor och fira jul, ska bli trevligt. Natti

2:a januari

2014-01-02 // 21:50:50

Gårdagen spenderades bakis i Örebro först sen i Köping med pizza och film. Mys! Dock mindre mysigt att jag typ inte sovit nåt på 3 nättre nu, förstörd. Men hoppas att jag kan somna ikväll iaf. Idag har jag jobbat, sen gått en prommis och tränat lite lätt här hemma. Jag och Rosanna har nämligen skrivit på varsitt avtal som börjar idag - fem månader med bra mat och träning!!!! Övertaggad haha. Dock ska vi ha en dag i veckan där vi får äta vad vi vill, längtar redan till lördag hehe. Mitt sötsug just nu efter jul och nyår är inte att leka med alltså... Nä nu ska jag krypa ner i sängen med en bok tror jag, jag har som nyårslöfte att dra ner på datatiden haha så är väl bara att börja. Puss på er!

2014

2014-01-02 // 21:44:42
2014, som jag längtat!!! Wow. Att få lämna 2013 bakom sig känns helt enormt skönt. Bara få stoppa in det i en liten låda i garderoben och glömma att det hänt hehe. Nä, nog för att 2013 varit det värsta året någonsin så har det faktiskt samtidigt varit det absolut bästa. Jag har flyttat till Uppsala, hittat en utbildning jag trivs med, fått lära känna så väldigt mycket nya människor, jag har rest, tränat, varit glad och stått på egna ben. Kanske lite klyschigt men - hittat mig själv lite mera. Men nu är det för jävla skönt att lämna det bakom sig och blicka framåt.
 
Jag fick den här lappen i en lyckokaka för några dagar sen och har sparat den sen dess, hoppas på att den stämmer till viss del i alla fall. Behöver lite förändring. I år har jag bestämt mig för att maxa. Bara köra på, med allt. Inte göra någonting halvdant utan göra allt med hjärtat. Jag har en riktigt bra känsla för det här just nu! Pepp pepp pepp!!!!

Nyår

2014-01-02 // 21:09:07





Hej på er. Äntligen, äntligen har vi gått in i ett nytt år. Att försöka sammanfatta året på något sätt är i princip omöjligt, men jag kanske ägnar det ett inlägg sen om jag lyckas sätta ord på tankarna. Hur som helst så spenderades årets nyårsafton hos Rosanna i Örebro med mina bästa pinglor. Åt god mat, drack, skrattade, drog vidare till förfest nummer två, skålade med champagne på tolvslaget (nånstans i Örebro, inte va vi på torget i alla fall haha), gick in på Satin och dansade, efterfest och däcka runt halv fem på morgonen. Helt klart ett kanonavslut på året! Nu äre bara att be till gudarna att 2014 kommer bli lite snällare mot oss. Puss!