XX

2014-02-28 // 13:29:32

Hejhej på er! Har precis ätit lunch och en godispåse hehe, ska pallra mig iväg till gymmet för att köra ett sista pass för veckan, märker att kroppen är trött nu så i helgen blir det bara viiiiilaaaaa, gud vad skönt. Var ju hos sjukgymnasten idag på förmiddagen och det gick bra, fick lite massage och hon gav mig några övningar jag ska göra tills nästa besök och sen blev jag tejpad. Antagligen beror mitt ryggonda på dålig hållning och att jag sitter fel framför datorn så nu blir det att öva på det! Känns skönt att äntligen ha tagit tag i problemet i alla fall. Nu ska jag kila, puss!

Helg nu hehe

2014-02-27 // 18:59:25

HOLA!
 
Åh ligger i min säng och chillar. Ska snart gå och koka lite ris till min köttfärs som står i kylen. Denna vecka hittade jag köttfärs på extrapris på ICA så stekte ca ett och ett halvt kilo färs i början av veckan, hehe blev typ 8 matlådor så det var ju nice. Sååå goooott.
 
Nu har jag helg! Skönt. Funderar på att åka hem i helgen, var så länge sen sist och vore skönt med en helg av att göra ingenting särskilt. Typ sova. Och äta. Och ligga i soffan.
 
Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Ska bli kul! Ska bli intressant att höra vad hon har att säga om min rygg, eller ah min skuldra. Enligt läkaren har jag "nånting" mellan skulderbladet och revbenet, säkert en knuta. Inget skönt i alla fall.. Min dröm är att hon säger att jag måste gå till en akupunktör - fatta att få sticka in i en nål in i knutan och liksom känna hur den som försvinner, eller ah nåt sånt. Vore sjukt häftigt. Äh, nä, hon kommer säkert bara säga att jag måste skaffa mig en bättre hållning, vilket jag ju verkligen måste. Det visar sig imorn!
 
Skolan och gymmet gick bra iaf och vad skönt det är att göra alla "måsten" under dagen, liksom nu har jag hela kvällen på mig att göra ingenting särskilt, bara chillaxa med gott samvete. Nu ska jag göra middag i alla fall, puss!

Toooorsdag

2014-02-27 // 10:45:18
 Hejhejhej! Nyss vart ute på en kort och slö PW, ätit en stor frulle och nu ska jag kämpa mig upp ur sängen för att gå till la gym. Riktigt dumt beslut att krypa ner under täcket igen för att "vila" lite, pina att gå upp härifrån nu ju.. Aja. Ska köra mage, rygg och sen springa på bandet idag. Drömde inatt att Nina kom hem från USA OCH att jag fått svar från Australien, att jag kommit in. Så vaknade 06 och var tvungen att kolla mobilen, haha. Men nä, det blir väl först nästa vecka jag behöver börja oroa mig för det på riktigt, och Nina får jag träffa om tre månader hihi. Nä nu måste jag kämpa mig upp härifrån, PUSS!

Färgbomb

2014-02-26 // 21:23:36

Sökte hjälp hos en frisör med mitt hår idag.. Eller ah jag kom in med min mössa på huvudet och sa: Mitt hår har blivit gult, vad ska jag göra? Och hon gav mig en Revlon färgbomb som hon sa skulle ta ur alla gula toner och göra det askblont. Tipp topp. Håret blev bättre men ska göra denna inpackning några gånger till så kommer det nog bli bra sen. Ska ALDRIG mer färga håret hemma, haha vafan. Jag som precis hade sparat ut nästan allt hår som inte hade nån färg i sig. Smaaarrrrt. Spontant är inte alltid bäst, tydligen. Aja. YOLO
 
Är så sjukt trött. Har tränat och varit i skolan, gått till stan och sen tillbaka till skolan för att va lite duktig och börja med ett skolarbete i tid. Så himla typiskt att vi råkade boka Sälen den veckan då jag har två obiligatoriska redovisningar........ Så blir tvungen att göra dom skriftligt istället. Men kanske nästan är skönare på ett sätt eftersom att jag slipper stå framför hela klassen och redovisa :-)))
 
Är sjukt hungrig också men orkar inte gå ut i köket haha. Detta kommer jag verkligen inte sakna med korridorslivet, liksom nurå om jag ska gå ut måste jag ta på mig BH, skor och socialisera mig med massa folk.. Vem orkar. Nä ska bli skönt att kunna laga mat naken om jag så vill. GODNATT PÅ ER!

Frukost

2014-02-26 // 10:47:15

Ska väl ta mitt gula hår och dra till gym och skola nurå! Sen måste jag göra nåt åt det, kan ej gå runt så här. PUSS!

Haha

2014-02-25 // 21:54:03

Mitt hååår.. Neej.. Jag skulle bli askblond men blev GUL. Balle. Aja. Får se om jag orkar göra nåt åt det annars får jag väl ha mössa i en månad typ. Haha. Sitter på golvet och stretchar efter vad som kan ha varit tidernas sämsta gympass, gjorde inte en enda vettig grej tror jag inte. Aja. För övrigt har jag iaf haft en bra dag, morgonpromenad imorse och sen har jag lunchat med Frida i ett antal timmar hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen, heeejdå!

Det är inget paradis, långt ifrån någon vykortsvy

2014-02-24 // 22:17:00


Lite bilder från imorse, är så himla glad att det finns lite (mycket) skog runt omkring mitt område, det är så skönt att bara kunna traska runt bland barr och träd utan att stöta på särskilt många andra och bara kunna gå och tänka på allt eller inget. Man blir lugn av att vara i skogen. Dagens frulle blev havreghurt med varma hallon, banan, klippta dadlar, kokos, linfrön, havregryn, honung och valnötter, muuuuums. Var tvungen att byta ut gröten som jag ätit i princip varje dag sen i oktober till något annat ett tag.
 
Nu har jag precis ätit en stor omelett med grejer som blev över från helgen nämligen salami, ruccola och tomat. Den blev HUR god som helst!!! Måste jag göra nån mer gång. Smarrigt. Så nu ligger jag mätt och belåten i min soffa och funderar på att stänga ner datorn och läsa en bra bok innan det är dags att sova. Goooodnatt!

Leo

2014-02-24 // 20:10:00
HAHA ajajaj vad det svider i plånboken just nu.. Meeen skorna till höger är också på väg hem till moi! Åååh har letat efter ett par relativt billiga leo slip ons sen i höstas så är sååå glad nu. Tänk att glida runt såhär i sommar ↑
 
Kom precis hem från en 5 kilometers springrunda som gick kanon, nu ska jag hoppa in i duschen sen plugga!!!!

Bikini

2014-02-24 // 17:24:25
Beställde nyss hem denna bikini för pengar som jag inte har. Men har velat ha en sån underdel länge så det var lika bra att slå till. Skönt att ha en basicbikini till i sommar också! Kommer nog bli användbart.
 
Har även sökt sommarjobb på Plasten och sen har jag mailat massa chefsredaktörer på olika tidningar om praktikplats hehe. Man måste ju börja nånstans, och jag måste ha lite backupplaner till i sommar och höst om det inte blir Aussie. Nuuuuuuu dags för MAT!

Måndag

2014-02-24 // 13:31:18
Sket i att gå till skolan idag, illa. Men kände verkligen verkligen inte för det. Tog sovmorgon, låg och drog mig i sängen i några timmar. Sen drog jag ut på en PW. Underbart att snön är borta igen, får galna vårkänslor och blir lycklig i hela kroppen av att se torr asfalt och av att höra fåglarna kvittra. Blev nästan en mil idag pga att jag gick vilse men det gjorde ingenting, var fruktansvärt skönt att komma ut.
 
Nu ska jag göra lite "frukost" och sen sätta igång med min to-do-list. Söka sommarjobb, plugga, kika lite efter extrajobb, ta en springtur, laga mat osv. PUSS

Söndagkväll

2014-02-23 // 23:51:28

Tog en prommis idag efter att Frida och Rosanna åkt och sen blev jag sugen på att prova att göra egna bars så kikade runt på lite olika recept och sen improviserade jag med det jag hade hemma. Det blev faktiskt riktigt bra! Ville göra något åt Flapjackhållet med mest havregryn och det blev väl ungefär så som jag tänkt. Använde mig iaf av havregryn (glutenfria), kokosflingor, linfrön, dadlar, äggvita och stevia. Mumsmums.
 
Annars har jag bara tagit det lugnt, läst bloggar, städat undan lite här hemma osådär. Nu har jag precis kollat på Jills veranda med Kakan Hermansson. Jag gråter aldrig till varken serier eller filmer, men nu grät jag typ programmet igenom. Så fint program på så många nivåer. Nu ska jag sova, måndag imorgon, ny vecka och nya möjligheter. Natti!
 
 

Helgen

2014-02-23 // 19:47:28





Har haft en riktig kanonhelg. I fredags kom som sagt Frida och Rosanna till mig och sov. Vi gjorde hemmalagad pizza som blev sjukt god, åt godis och kollade på About Time som var riktigt fin. På lördagen klev vi upp runt elva och promenerade en sväng hem till Anne för att lämna hennes biljett, sen gjorde vi i ordning en stor frulle med nygräddade baguetter, ägg och juice. Njöt. Sen gjorde vi oss i ordning, peppade till konsterten genom att kolla massa musikvideos och sen tog vi tåget till Stockholm. Väl där framme började vi med kaffe på Starbucks, ett måste ju nu när det finns i Sverige. Mums. Sen strosade vi vidare mot Gamla Stan där vi hittade en supermysig restaurang där vi gick in och käkade middag. Fläskfilé, potatisklyftor och sååås. GOTT! Sen hann vi även med att gå in på ett café/drinkbar och sitta där ett tag och mysa innan det var dags att ta tunnelbanan mot Fryshuset. Väl där rullade allt på rätt bra och vid nio klev 30STM på. Det var, trots (eller kanske tack vare) mina låga förväntningar, heeelt magiskt. Kommer nog aldrig helt att sluta lyssna på deras musik och att se dom live är verkligen oslagbart. Vi var tillbaka i Uppsala vid ett/två nångång, åt lite godis, duschade och sen somnade vi nog rätt snabbt, trötta som vi var. Idag efter frukost åkte de hem och det blev lite tomt här hemma. Men har haft en galet fin helg med mina två fina vänner ♥
 

Torsdag

2014-02-20 // 17:26:12

Hola! Har precis svept en smoothie och nu ska jag börja städa och diska. Körde rygg och mage idag på gymmet vilket gick fint. Fick t.o.m. visa en övning för en kille för han tyckte den verkade bra, hehe, kul. Sen var jag i skolan och var på första Projektföreläsningen, det ska bli kul att få köra igång med den nu! Men nu har jag faktiskt helg. Sinnesjukt skönt. Längtar så jävla mycket tills imorn, ska bara äta massa gott och umgås med världens bästa vänner. Nä dags att sätta igång nu. Puss!

Vad hände

2014-02-20 // 10:56:10

HAHA kanske ska chilla lite med att träna armarna ett tag nu! Inte för jag tränar det särskilt ofta men, har tydligen fått världens biffarmar märkte jag idag! Haha. Och åh vad ledsen jag blev när jag kollade ut genom fönstret imorse och såg att det hade snöat. Sjukt besviken. Jag har verkligen njutit av att det varit lite vårfeeling den senaste veckan så det här kom definitivt som en besvikelse. Aja, bara att hoppas på att det smälter bort snart! Nu ska jag gå till gymmet och sen till skolan. Puss!

Bananbröd

2014-02-19 // 18:41:26

Yes har äntligen lyckats mixa fram ett bra recept på bananbröd! Hade haft craving på macka ett tag nu så det satt så sjukt fint. Använde mig av fiberhusk den här gången och det var nog det som gjorde att det blev bra, det blev inte lika smuligt som tidigare. MUMS.
 
Började dagen med att äta frukost och sen gå till gymmet. Körde armar och axlar idag och avslutade med lite cardio. Hade tänkt köra 30 min intervaller på löpbandet men fick så sjukt ont i benhinnorna (ska nog inte springa i dom skorna) så körde 20 min och sen 10 min på cykeln :-)
 
Sen gick jag till skolan och käkade och så var det dags för föreläsning. Och nu sitter jag här! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll förutom att diska mitt berg av disk och vika ihop alla kläder som för tillfället ligger på soffan. Kanske ska se till att plugga lite för en gångs skull? Vi har sjukt mycket att läsa i den nya kursen så det skulle nog vara bra, då kanske jag till och med kan hänga med från början denna gång. Pusss!

Lampa

2014-02-18 // 21:57:00
 
Har ju suktat efter denna lampa ett bra tag nu så idag gjorde jag slag i saken....
 
Typ iaf. Köpte en betydligt billigare variant av lampskärm och glödlampa på Clas Ohlsson och sprayfärg i koppar från Ö&B
 

Och sprayade

Och såhär ser den ut nu! Nu ska den bara torka ordentligt sen kan jag montera ihop den! Är FETT nöjd! Blev precis som jag tänkt mig. Ska bli spännande att se hur den ser ut upphängd, men det blir den inte förrän i april hehe.
Spontanköpte även en dammsugare som visade sig vara den minsta dammsugaren i världen?! Haha fan vad jag skratta när jag packade upp den. Aja rent här hemma blev det i alla fall!

TISDAG

2014-02-18 // 21:54:35

Haaaj! Gjorde en ny tavla nyss ↑ hehe. Har haft en bra dag. Mötte upp Frida vid tio för att gå en sväng i vårvädret. Vi gick ner på stan, kikade i lite affärer och jag köpte bl.a. en lampa med det kan jag visa snart! Lunchade på Storken och sen gick vi förbi loppisen också. Mysmys. Sen gick hon till skolan och jag fortsatte mot Stenhagen för att kika lite i dom affärerna. Hittade en hel del. Kom hem kring fyra och sen dess har jag städat, pysslat och fixat här hemma, sjukt vilken tid det tar. Men det är skönt att bara fixa och dona. Längtar så till nya lägenheten där jag kan göra allt precis som jag vill ha det. Puss!

Monday

2014-02-17 // 23:43:06

Hade tänkt börja dagen med en PW innan skolan men vaknade och kände att jag behövde mer sömn, så somnade om och sov en timme till, sjukt skönt. Sen blev det i alla fall skola och idag började vi en ny kurs, språkpolitik och språkvård! Verkar helt OK kul och läraren bra, så det blir nog bra! På torsdag börjar vi även Projektkursen och det längtar jag till, den kommer vara som förra terminens Presentera (festivalarbetet) fast djupare. Efter föreläsningen satt jag och Sofia i 7 timmar och kämpade med det sista på hemtentorna. Jag känner mig ganska nöjd med slutresultatet så det känns helt okej. Efter det gick jag till gymmet men det gick inget vidare, hade ont i magen så blev spyfärdig typ direkt, mindre kul. Så då gick jag hem och åt mat och la mig i  soffan och kollade på en film istället, såg The Secret Life of Walter Mitty som var jättefin. Åt lite stekt äpple, havregryn och kanel till det, mitt nya favoritmellanmål. Smakar äppelkaka fast nyttigt :-)
 
Nu ska jag sova, godnatt!

Söndag

2014-02-16 // 21:04:16
Ååååh vad jag är taggad till sommaren. USAresan, träning, sol, jordgubbar, kanske Australien... Eller egentligen ser jag fram emot hela våren också - 30STMkonsert om en vecka, Sälen om en månad, en weekend nån gång framåt våren, FLYTT första april, aah finns mycket att se fram emot. Idag har jag skrivit rätt mycket på hemtentan, känner mig nöjd med det jag gjort hittills men ska köpa några artiklar i skolan imorgon som jag antagligen behöver för att kunna göra klart den. Sen har jag betalat TV-avgiften somjag glömt haha och det var ju mindre kul, och krångligt, nu har jag ju adressändrat igen och bla bla, hoppas jag slipper betala nästa. AJA. Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska ut på en lång promenad annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Puss!

After Ski

2014-02-16 // 02:37:25

Kom precis hem från sittningen med Vajan och A-laget, har haft riktigt kul. Var roligt att träffa massa nytt folk. Det bjöds på hamburgare och dryck och sen blev det marangswiss till efterrätt, sjuuuukt gott. Efter det blev det dans och nu sitter jag här. Och just det, jag och Ida blev ilurade en bäverpungshot (wtf att det ens finns), kan vart det äckligaste jag någonsin smakat på HAHA herregud. Ah, ska sova nu och imorgon är det tentaskrivning som gäller. Natti!

Lööööördag

2014-02-15 // 15:07:39


Hej på er! Sitter och filar lite på hemtentan, skönt att vi har så lång tid på oss. Om två timmar ska jag dock vara på Norrlands för att gå på sittning, men eftersom att det är After Ski-tema så ska jag ha träningsbyxor och mössa, drömmen? Så behöver ju inte fixa mig så mycket, sjukt skönt. Och hur smart var jag inte igår då när jag stannade på vägen hem från klubben och köpte kebab så jag skulle ha till idag? Fett skönt att veta att det står en kebab och väntar på en i kylen när man vaknar. Så har precis käkat det och lite godis, bra gott alltså. Har varit så SJUKT nyttig under veckan så känns välförtjänt fast också liiite tråkigt att bryta det. Men det var det värt. Nä nu ska jag skriva några rader till på tentan sen göra mig i ordning. Puss puss!

2014-02-15 // 02:28:20


Haha vilken fin alla hjärtans dag jag haft. Har precis kommit hem, ligger i sängen och dricker resorb. Ska bli galet skönt att sova. Började i alla fall dagen med att gå upp mycket senare än jag tänkt, åt gröt, övade på att huvudstående och sen gick jag en prommis till Stenhagen för att köpa alkohol, nåt nytt att ha på mig till kvällen, mat och lite annat. Sen promenad tillbaka, med Hannah och Amandas 100:e avsnitt i lurarna. Efter det lagade jag mat och fixade mig och sen var det dags att gå. Gick först till Anne och sen till Folkes och sen till David och Andreas och sen till förfesten och sen till Wilde och sen tillbaka. Så idag har jag gått helt galet mycket. Kvällen var rolig i alla fall, rätt lugn vilket är skönt. Haha orkar inte lapparna som satt uppe på dörren på förfesten, så söta. Musiken på Kalmars var okej - techno - men det var faktiskt bättre än jag väntat mig. Dock var det nog första och sista gången jag besökte en gayklubb, inte riktigt min grej... MEN har haft en rolig alla hjärtans dag i alla fall. Nu ska jag sova, puss!

There's a way to catch your dreams without falling asleep You might as well get it while you can babe

2014-02-14 // 00:02:25
Idag har jag inte gjort nånting annat än att sitta vid datorn. Först med ansökan och sen med hemtentan. Har skrivit ca 3 sidor så är väl typ halvvägs igenom, känns rätt lugnt faktiskt då vi har hela helgen och måndagen på oss. Men det har varit ganska skönt med en lugn dag hemma. Bara glida runt i mjukisar och glasögon och sitta i sängen och plugga. Imorgon är det ju alla hjärtans dag vilket jag ska fira med fina vänner på WILD på Kalmar! Ska bli riktigt kul faktiskt. Sen på lördagen blir det After Ski med Vajan och A-laget. Det ska bli kul det med. Hoppas jag. Ja. Nu ska jag sussa. Natti!

Done

2014-02-13 // 15:08:18
 
Yeey äntligen klar med Australienansökan. Gick rätt snabbt och smidigt denna gång! Synd bara att det är 3-4 veckors väntetid på besked men bara att vänta och se glad ut. Hoppas hoppas. Mitt första val blev i alla fall University of Queensland, inga fel.

Blondie

2014-02-12 // 20:51:00
När man har både en Australienansökan och en hemtenta att tampas med passar det ju sjukt bra att gå och spontanköpa blonderingsmedel och sen spendera nån timme med att färga håret, så aaah.. det var precis vad jag gjorde nyss. Så nu är jag liiite blondare och har förhoppningsvis fått utväxten att smälta samman lite bättre med resten av håret. Är nöjd!
 
Dagen började med en tvåtimmarsföreläsning om funktionell grammatik och sen lunch och plugg med Frida i skolan! Efter det gick jag och handlade, gjorde en smoothie och kollade ett vänneravsnitt. Sen har jag knåpat lite på mitt CV och nu har jag precis ätit och ska köra vidare med de sista kursförslagen till ansökan. Wish me luck, PUSS

Träna

2014-02-11 // 20:52:01

Haha ser ut som jag har en kroppsstrumpa på mig. Körde lite annorlunda pass mot vad jag brukar göra idag - använde mig inte av några maskiner och knappt några vikter heller. Körde squats, sumo squats, utfall och bulgariska utfall. Allt x 20 och tre omgångar. Avslutade med att kliva upp och ner på en stor låda (haha?) tills jag var helt slut. Jaha. Sen gick jag hem och duschade och käkade mellis och sen har jag hållt på med ansökan i några timmar. Galet vilken tid det tar men det är bra mycket enklare den här gången i alla fall, när jag vet mer vad jag ska leta efter. Är kanske halvvägs igenom nu så får försöka ta resten imorgon, får ju ut en hemtenta då också så kommer bli mycket att göra de närmsta dagarna! Jaja. Nu tänkte jag i alla fall äta något och kolla på några Vänneravsnitt innan jag ska sova. Puss!

Morning walk

2014-02-11 // 12:59:33







Det var helt galet vackert ute imorse när jag var ute och gick, ville typ inte gå hem. Var så lugnt och tyst och fint. Men var tvungen att gå tillbaka för att jag skulle passa min tvättid. Så har tvättat från halv nio imorse och håller fortfarande på! Men nu ska jag kila ner och ta ut sista lasset från torktumlaren och sen ska jag gå till gymmet, har även hunnit med att städa och äta mat så har varit en rätt effektiv förmiddag.

49

2014-02-11 // 12:44:45
Wiho om 49 dagar flyttar jag! Läääängtar! Spanar galet mycket på inredning och försöker klura ut hur jag egentligen ska få plats med allt. Just nu lutar det i alla fall åt att köpa en stor fåtölj med fotpall och ett litet sidobord till. Det kanske är dumt men dels så hatar jag min soffa (både ful och obekväm) och dels så känns det som att en fåtölj håller länge och att jag kan ha den senare i livet också. Det skulle jag ju inte kunna ha om jag köpte en ny soffa nu, för då skulle jag behöva köpa en väldigt liten haha. Sen får det nog bli ett hopfällbart köksbord som får fungera som skrivbord när det behövs, hopfällbara stolar som funkar när man har gäster. Sen massa hyllor för att få "bort" så mycket grejer som möjligt. Det kommer bli klurigt att få ihop detta på ett bra sätt men det ska nog gå. Är så sinnesjukt GLAD att jag snart kommer ha en EGEN lägenhet!!!!!!!!

Måndag

2014-02-10 // 23:08:44

Har haft en riktigt bra måndag! Att vila i en hel vecka kanske gjorde susen, har haft såå mycket energi idag. Har varit i skolan mellan 10 och 16 och hållt på med ett grupparbete, en analys av en reklambild. Kändes som att kastas tillbaka fyra år i tiden till mediaprogrammet och allt vi höll på med där. Hehe. Men det var kul! Sen gick jag hem och fixade några matlådor så jag har några dagar framöver. Sen åt jag mellis och sen iväg till gymmet! Körde lite lätt mage och rygg, lär väl få träningsvärk ändå haha, brukar bli så när man inte rört sig på ett tag. Efter det har jag ätit både middag och kvällsmål ändå är jag hungrig nu! Sitter och håller på med ansökan till Australien och vet inte vad jag ska känna. Å ena sidan hoppas jag och önskar verkligen att jag kommer in (har liksom mycket större chans att komma in dit än vad jag hade till USA, 70% istället för 30% PLUS att jag har fler meritpoäng nu). Men å andra sidan så vågar jag inte riktigt hoppas. Hur som helst så har jag tänkt om HELT vad det gäller ämnen att läsa där - jag tänkte ju läsa engelska i USA men nu känner jag bara neeeej.... Så nu funderar jag på något inom media/kommunikation/organisation. Ska bara hitta några bra kurser som motsvarar nåt vi har här hehe. Inte det lättaste men det får jag ta imorgon för då är jag ledig, weee! Skönt! Puss!

Morrn

2014-02-10 // 09:22:21


Godmorgon!! Klev upp runt halv åtta imorse för att gå ut på en PW, drog på hög musik och gick ca 5 km. Sen hem och duscha och fixa frulle. Så skön start på dagen och märkte att jag faktiskt saknat morgonpromenaderna. Nu ska jag slänga på lite smink sen dra mig mot skolan. Blir en lång dag idag! Puss!

Helgen

2014-02-10 // 00:23:33



Har haft en rätt nice helg. Lugn ätardag i fredags framför massa Vänneravsnitt och fest hos Ida igår. Idag har jag bara tagit det lugnt och inte lyckats göra något vettigt alls. Nu ska jag försöka sova och ställa om dygnsrytmen, ska upp tidigt för en PW imorgonbitti, dags att lägga i nästa växel nu 💪 nighty

Det är fredag idag

2014-02-07 // 17:00:36
 

Bananpannkaka

2014-02-06 // 20:27:46

Alltså lyckan att vakna upp och känna sig nästan frisk. Helt underbart! Nu hoppas jag att det dröjer länge tills jag blir sjuk igen, två gånger på två månader räcker! Gjorde lite bananpannkaka till lunch/middag med en klick vaniljkesella och sylt, synd att jag inte kände någon smak bara, haha. Närå det var gott. Åh är så himla glad idag, efter tre dagar av att helt IQ-befriat kolla på TV (varav en hel säsong av Bron utan subtitles = jag förstod ingenting 50% av tiden pga att de pratade danska) känns det så sjukt produktivt att bara kliva ur sängen. Har dessutom skrivit klart min uppgift som jag ska skicka in. Är så pepp på det mesta nu, USA, träning, mat, sommar, vår, skola, flytt osv. Och nu ska jag gå och laga LAX! Lycka bara det, mums! Puss!

Too many bad notes playin in our symphony

2014-02-06 // 02:44:08
Åååh nu börjar jag äntligen må lite bättre haha, eller så beror det endast på värktabletten jag tog nyss.. Blev lite pigg i alla fall! Har ont i ryggen efter att ha legat ner i tre dygn där den enda pausen varit att kämpa mig ner till ICA (typ hundra meter härifrån) så vore skönt att kunna röra sig lite längre sträckor utan att bli anfådd eller få en svettattack! Ligger här och lyssnar på 30STM och shit men This Is War blir fan ALDRIG dåligt. Det är helt galet, genialbum! Får rysningar pga nostalgi och känner att jag måste ge nya albumet en chans.
 
Nu måste jag sova, försöka ställa om dygnet lite. Självklart passade jag på att bli sjuk de tre dagar jag hade skola denna vecka så nu känns det som att jag missat svinmycket, har till exempel en uppgift som ska vara klar imorgon klockan tre och en gruppuppgift som ska redovisas på måndag. Har även tusen andra grejer jag vill få gjort, typ städa och tvätta och som grädde på moset måste jag verkligen verkligen sätta igång med Australienansökan nu. Inte för att jag har så mycket hopp om det men kommer ju ångra mig om jag inte kämpar mig igenom det så, lika bra att göra det. Förstå om jag skulle komma in, vad sjukt det vore. Det kanske finns en mening till att vissa saker blir som de blir.

Dag 3

2014-02-05 // 22:13:19

Tredje dagen jag spenderar så här. Tror det är influensan kanske, har liksom varken snuva eller ont i halsen bara feber, hosta och ont i hela kroppen. Börjar bli lite segt nu i alla fall! Har roat mig med att kolla på alla avsnitt av Bron vilket var en sjukt bra serie! Kan jag rekommendera.  Nu ska jag snart kolla finalen av PH och sen vet jag inte riktigt, försöka sova kanske. Godnatt!

Sjuk

2014-02-03 // 20:56:49


Imorse när klockan ringde kändes det typ som att jag blivit överkörd. Ont i hela kroppen, huvudet, hostig, febrig. Så det blev till att stänga av alarmet och somna om. Så jävla tråkigt att bli sjuk nu, var ju sjuk för mindre än en månad sen. Och dubbelt tråkigt när man bor själv och inte har nån som kan ta hand om en haha. Men men. Det är jag och blåbärssoppan och ibumetin nu, bara att kämpa på. Hoppas ni haft en bättre måndag än mig, puss

Söndag

2014-02-02 // 23:38:12
Idag har jag gjort absolut ingenting. Har haft noll energi och bara varit seg och haft ont i kroppen. Nu är jag tillbaka i Uppsala i alla fall och ska sova, gud vad skönt. Ny vas och nya (plast)blommor har jag också. Fint.

USA

2014-02-02 // 01:21:52

Kan knappt fatta det men nu har vi bokat biljetter till USA!!!!! Galet! I mitten av juni bär det av och jag längtar helt sjukt mycket. Kommer att bli världens resa 😄

Helg och flashdance

2014-02-01 // 01:27:23

Efter ett benpass på gymmet och en del fix och packande hemma begav jag mig mot Stockholm för att möta upp pappa, Tessan, Emma och Jessica för att kolla på Flashdance. Det var våran julklapp från dom. Den var riktigt bra! Kom på att jag nog aldrig varit på musikal tidigare, förutom alla 9:ors musikaler då, haha. Men jaa, riktigt imponerande och jag tror nästan att jag blev mest imponerad av deras sjukt vältränade kroppar, helt galet alltså. Nu är vi i alla fall hemma och nu ska jag sova, natti!